Στη Μεσσήνη Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση των εξαρτήσεων»

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

30/6/17

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και τον Δήμο Μεσσήνης, ενώ σ’ αυτή συμμετείχε και το «ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ»


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και ο Δήμος Μεσσήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), συνδιοργάνωσαν χθες (28-06-2017) στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή του «ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ», ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων».


Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον κ. Μένιο Αδαμόπουλο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Μεσσήνης και πρόεδρο του Τ.Σ.Π., τον Αστυνόμο Β΄ Αναστάσιο Δεληγιάννη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και τον κ. Παναγιώτη Χαλδαίο Κοινωνικό Επιστήμονα και Υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, για το θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε δημότες της περιοχής αλλά και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευαίσθητο θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.
Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γεώργιος Τσώνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας, καθώς και εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και των τοπικών Συλλόγων και Ενώσεων.


Η Ελληνική Αστυνομία, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα της πρόληψης των εξαρτήσεων, συμμετείχε στην διοργάνωση της ημερίδας, με στόχο την ενημέρωση και αφύπνιση των πολιτών, προκειμένου η αντιμετώπισή των εξαρτήσεων να γίνει καθημερινή υπόθεση όλων μας.

Please follow and like us:

Διαβάστε επίσης:

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθη 33χρονος για ληστεία στη Μεσσηνία
Σαϊτοπόλεμος στη Μεσσήνη και στην Εύα
Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ
Έκθεση φωτογραφίας από τις Ανασκαφές στην Αρχαία Θουρία στο Αριοχώρι
Ξημερώματα της 26ης /5/2017 πρωτοφανούς έντασης καιρικά φαινόμενα πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Με...
Ευρωπαϊκή Πράσινη Εβδομάδα 2017 «Πρασινίζοντας την Μεσσήνη»
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Πολιτιστικές εκδηλώσεις εβδομάδας 7 – 13 Αυγούστου
Σύσκεψη για την πολυαναμενόμενη αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στην Πύλο

Αφήστε μια απάντηση