Στο Φεστιβαλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» ο Δήμος Μεσσήνης

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ

4/5/17

Το Τριήμεριο 5-6 και 7 Μαΐου μια πολυεπίπεδη εκδήλωση λαμβάνει χώρα στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, το Φεστιβαλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» και ο Δήμος Μεσσήνης θα πρωταγωνιστεί, συμμετέχοντας με κεντρικό περίπτερο 29τμ αλλά και διοργανώνοντας παράλληλες δράσεις- εκδηλώσεις.

Στο περίπτερο του Δήμου θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης γευστικές δοκιμές ποιοτικών τοπικών προϊόντων, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν ( «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», «ΚΟΥΝΟΣ-ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ», «7 ΑΣΤΕΡΩΝ-Π.Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.», «POLITIS PASTRY», «ΓΙΑΝΝΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ») θα καλούν τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους.

Συγχρόνως στο περίπτερο του Δήμου θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί και κληρώσεις και οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν τοπικά προϊόντα και διανυχτερεύσεις στη Μεσσηνία, προσφορά των επιχειρήσεων «GMB BOUKA RESORT» και «POLITIS APARTMENTS».
Επίσης το Σάββατο 6 Μαΐου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση μαγειρικής από ΣΕΦ, στην οποία θα ετοιμαστούν πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα της Μεσσηνίας και οι επισκέπτες θα μπορούν να τα γευτούν άμεσα.

Ο Δήμος Μεσσήνης, με τη συμμετοχή του σε σημαντικές εκθέσεις, προβάλλει τα τοπικά προϊόντα τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για την φυσιογνωμία του τόπου μας και το τουριστικό μας προϊόν, στοχεύει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, στην ανάδειξη σημαντικών αξιοθέατων του τόπου και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και την ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών επιχειρήσεων.

Please follow and like us:

Διαβάστε επίσης:

« Αποστολή Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλου Νέστορος »
Τι έλεγε για το θέμα των Σκοπίων ο Σαμαράς;
Απόστρατος Πτέραρχος βίαζε την ανήλικη ανιψιά του (ΦΩΤΟ)
«Επενδύουμε στη Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση για την εξέλιξη της Καλαμάτας σε πρότυπο Ευρωπαϊκό Δήμο»
Πρόσκληση: Αντάμωμα Συλλόγων Δήμου Πύλου-Νέστορος
«Έφυγε» Η Ζωή Λάσκαρη
Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου: «Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ»
Καινούρια περιπολικά και τεχνολογικός εξοπλισμός το δώρο στην ΕΛ.ΑΣ. από την Οικογένεια Λεμπιδάκη
Δήμος Μεσσήνης: Στολίζουμε το δέντρο της αγάπης
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση